MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Traieste. Iubeste. Zambeste. Celebreaza-ti frumusetea!

Femeile, fie ele mame, iubite, surori, bunici, prietene sau colege de birou, merita celebrate in fiecare zi. Un gand bun, o incurajare sau un compliment sincer, un telefon neasteptat, un biletel parfumat sau un simplu “multumesc” sunt lucruri banale prin care imi place sa-mi arat aprecierea si bucuria de a le avea in preajma mea. Probabil vi se pare cliseic ceea ce spun, dar chiar nu e nevoie de lucruri marete ca sa surprinzi un moment de bucurie pe fata unei femei.

Am fost invatat de mic ca martie – mai mult ca oricand – este un prilej special prin care sa multumesc femeilor dragi din viata mea. Imi amintesc in fiecare an cu emotie – ca si voi, dealtfel –  de serbarile in care cantam cu patos cantece pentru mama, de zecile de felicitari care mai de care mai colorate, mai creative si mai impregnate cu dragoste, de buchetelele de ghiocei pe care ii adunam/furam din vreo gradina sau din parcul din fata blocului si de toate lucrurile “speciale” pe care le faceam in copilarie ca sa primesc un zambet de pe chipul mamei. Nu era zambetul din fiecare zi, ci zambetul acela special “de martie”.

Ma amuz teribil de fiecare data cand zabovesc prin albumul de fotografii al familiei si redescopar instantaneele pe care ni le faceau la scoala, special pentru ziua de 8 Martie. Era o zi dedicata fotografiei, care de obicei avea loc pe la jumatatea lunii februarie si in care toti eram emotionati si crispati cand ajungeam in fata unui decor ridicol si kitschos in stilul celor care i-au consacrat pe Pierre et Gilles. (Cei care ati facut scoala din anii `90 incoace stiti despre ce vorbesc). Dar chiar si asa, cu amuzament, fotografiile alea resusesc sa mai transmita si astazi putin din emotia pe care o simteam atunci. Zilele acestea amintirile acelor vremuri mi-au fost declansate de filmul cu declaratia de dragoste a copiilor reprezentantilor AVON.

Anul acesta ne este mai simplu sa facem o bucurie unei femei dragi, pentru ca AVON a lansat parfumul Cherish, o noua esenta care sa exprime bucurie, pretuire si emotie. Mireasma floral-fructata si sticla eleganta, delicata fac din Cherish un cadou pretios prin ceea ce transmite la nivel olfactiv si vizual. Piperul roz, florile de cires, iasomia Sambac, moscul alb si lemnul de santal sunt cele 5 elemente mixate cu grija in acest parfum, care o face pe purtatoare sa se simta minunata si sa se bucure din plin de lucrurile frumoase ale vietii. Trăiește. Iubește. Zâmbește. Celebrează-ți frumusețea!

 

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Claudiu Enescu

foto: AVON

 

 

 

 

 

Leave a comment